Asbestverwijdering

Asbestverwijdering

 

Bij een asbestverwijdering is het fijn als u geholpen wordt zodat alles helder en duidelijk verloopt. Dit is om ervoor te zorgen dat de kosten niet onverwacht hoog oplopen. Maar ook om ervoor te zorgen dat de asbestverwijdering door deskundige en adequate saneerders wordt uitgevoerd. Dit is om te verkomen dat u voor onverwachte verassingen komt te staan.

asbestverwijdering

Een deskundig aanspreekpunt

 

Bij ons bent u ervan verzekerd dat u altijd te maken heeft met een centraal aaspreekpunt, zodat u altijd direct u vraag kunt stellen. Doordat Buro Inventas een advies bureau is wat al meer dan 20 jaar adviseert in de asbestbranche hebben wij een ruime ervaring met eenvoudige maar ook complexen asbestverwijderingen. 

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

brandschade-asbest

24/7 Bereikbaar

Buro Inventas is 24/7 bereikbaar voor uw asbestprobleem of calamiteit. Wij dragen zorg voor een snelle reactie en afhandeling van het project. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Landelijk Asbest volgsysteem

Landelijk Asbestvolgsysteem (LAVS)


Sinds juli 2017 werken wij verplicht met het landelijk asbestvolgsysteem (LAVS). Het LAVS is een registratiesysteem van de overheid waarin het gehele traject van asbestverwijdering wordt bijgehouden. Wij werken hiermee vanaf de aanmelding tot de oplevering, doormiddel van een code kunnen alle betrokkenen meekijken gedurende het gehele proces. De gegevensverwerking in het LAVS is altijd standaard in onze offertes opgenomen. 

img-0956

Snel offerte aanvragen

Klik hier voor de uitgebreide asbest offerte