Asbest Beheersplan

Wat kunt u doen als er asbest is aangetroffen in uw pand, u verder geen plannen heeft om het asbest te saneren of verbouwen- of sloopplannen heeft.

U bent als pandeigenaar niet altijd verplicht om het asbesthoudende materiaal wat in uw pand zit te laten verwijderen. Doormiddel van een asbestinventarisatie kunnen de locaties waar zich het asbest bevindt vastgesteld worden en kan ingeschat worden of een risicobeoordeling noodzakelijk is. Door deze combinatie is het mogelijk om vast te kunnen stellen of een sanering uitgevoerd zou moeten worden op korte termijn.

asbest advies

In de meeste gevallen is het mogelijk om het asbesthoudende materiaal te laten zitten in uw pand. Echter is het wel belangrijk als u het asbest laat zitten om dit te monitoren zodat er geen risicovolle situaties ontstaan, dit is mogelijk doormiddel van een asbest beheersplan.

Doormiddel van een asbest beheersplan kunt u als pandeigenaar voor een veilig gebruik van het pand zorgen, zodat de gebruikers zoals: huurders, medewerkers of bewoners geen onnodig risicolopen tijdens het gebruik van het pand.

asbest advies buro inventas

Asbest advies ontvangen?

Wilt u asbest advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze gecertificeerde medewerkers helpen u graag verder. Buro Inventas is een gecertificeerd bedrijf en staat geregistreerd bij de Stichting Certificatie Asbest (Ascert).

Snel offerte aanvragen

Klik hier voor de uitgebreide asbest offerte