Asbest Maurik

Heeft u verbouwplannen in Maurik aan een bedrijfspand, wordt uw schuur gesloopt of staat er een renovatie van uw woning in het vooruitzicht? Betreft het bouwjaar van voor 1 januari 1994?

Dan kan er mogelijk asbest aanwezig zijn zoals; kit, zeil, golfplaten, beplating, cementplaten, stopverf, cv-ketel en kruipluiken.

U bent dan verplicht om een asbestinventarisatie uit te laten voeren voor aanvang van de werkzaamheden.

De asbestinventarisatie in Maurik wordt bij ons uitgevoerd door een gecertificeerd deskundig inventariseerder asbest, kortweg DIA. De DIA onderzoekt op de locatie of er asbestverdachte materialen aanwezig zijn.

Indien er asbestverdacht materiaal wordt aangetroffen wordt dit opgenomen in het veldwerk, er wordt onder andere gekeken naar de locatie, de staat van het materiaal, de bevestiging en het eventuele risico van het materiaal. Ook worden er van asbestverdacht materiaal materiaalmonsters genomen om aan te tonen of het asbest bevat en om welke soort het gaat. Het opstellen van het asbestinventarisatierapport gebeurt bij ons door de DIA die op de locatie in Maurik is geweest, hierdoor kunnen wij voor u op een gerichte, adequate en snelle manier het rapport aanleveren.

Door deze werkwijze voldoet de rapportage aan de geschiktheid, het doel en wensen waardoor u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Wilt u een asbestinventarisatie in Maurik laten uitvoeren? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Asbestverwijdering Maurik

 

Bij een asbestverwijdering in Maurik is het fijn als u geholpen wordt zodat alles helder en duidelijk verloopt. Dit is om ervoor te zorgen dat de kosten niet onverwacht hoog oplopen. Maar ook om ervoor te zorgen dat de asbest verwijdering in Maurik door deskundige en adequate saneerders wordt uitgevoerd. Dit is om te verkomen dat u voor onverwachte verassingen komt te staan.

Bekijk onze projecten