Asbest Verwijdering

Wij verzorgen de saneringen samen met onze partners en houden hier toezicht op. Wij werken samen met verschillende woningcorporaties en selecteren de beste asbestverwijderingsbedrijven.

Wij controleren asbestsaneringen periodiek en leggen de waarnemingen vast in dagrapportages.
Wij bewaren alle dagrapportages in ons archief van Buro Inventas. Wij overleggen regelmatig met wooncorporaties over de bevindingen.

Al onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Wij hebben veel ervaring binnen de asbestbranche u hoeft zich daarom geen zorgen te maken. Ons gehele werkwijze voldoet aan alle wettelijke eisen

asbest verwijdering

Landelijk Asbestvolgsysteem (LAVS)


Wij hebben sinds juli 2017 de verplichting om te werken met het landelijk asbestvolgsysteem (LAVS). Wij werken hiermee vanaf de aanmelding tot de oplevering, doormiddel van een code kunnen alle betrokkenen meekijken gedurende het gehele proces. De verplichte gegevens die in het LAVS moeten verwerkt worden zijn standaard in onze offertes opgenomen. Wij van Buro Inventas hanteren een makkelijk en gebruiksvriendelijk systeem, u kunt snel en eenvoudig aan informatie komen.

offerte asbest verwijdering

24/7 Bereikbaar

Alle benodigde documenten worden binnen ons digitale archief gearchiveerd. Wij bieden een extra service wat inhoudt dat wij helpen met het verschaffen van informatie over adressen en/of complexen. Wij ontzorgen graag al onze opdrachtgevers en daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Snel offerte aanvragen

Klik hier voor de uitgebreide asbest offerte